abstract-beautiful-bright-1172542.jpg

   
      Asociatia Elis Child este “locul unde copii se simt ca acasa” si vin intotdeauna cu placere. Totul incepe de la  o reala grija pentru copii. Centrul nostru își propune să ofere servicii exceptionale, de înaltă calitate, prin asigurarea unui climat psiho–educațional adecvat, a unui mediu placut și creativ de dezvoltare pentru fiecare copil ce prezinta tulburari de spectru autist.
Folosim programe de invatare sustinute si imbunatatite permanent datorita cercetarii stiintifice.
Muncim impreuna cu tine pentru copilul tau! Parintii sunt coterapeuti si contribuie la rezultatele copiilor.

Misiunea noastra este aceea de a ne dedica total energia, cunostiintele si competentele pentru imbunătățirea condiţiilor de viață a copiilor cu tulburări din spectrul autist, în vederea creşterii calităţii vieţii acestor copii și a familiilor lor, promovarea includerii si participãrii lor depline la viata comunitãtii din care fac parte.

Obiectivele noastre - plecand de la ideea ca fiecare copil este unic , obiectivele noastre sunt  acelea de a ne aduce contributia la dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, prin asigurarea unui climat care se pliaza pe nevoile, stilurile şi aspiraţiile individuale ale acestuia. Dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul pentru a dobandi cunostinte, deprinderi, atitudini si conduite noi, sprijinirea copilului in achizitionarea de cunostinte.

  Viziunea noastră - o societate tolerantă şi responsabilă faţă de persoanele cu tulburări din spectrul autist, o societate in care aceste persoane sunt respectate pentru ceea ce sunt, talentele și aptitudinile lor sunt apreciate și valorizate.

     Valorile noastre:

     Acceptare: Copilul este în centrul activităţii noastre, avem o relaţie bazată pe încredere, prietenie şi respect reciproc.

     Profesionalism: Ceea ce facem în fiecare zi spune ceva despre cine suntem. Experienţa noastră ne impune un standard foarte ridicat. Suntem mereu conectaţi la ultimele inovaţii în domeniul psihoterapie şi ştim că cercetarea este un punct esenţial al oricărui demers psihopedagogic.

     Respect: Fiecare copil este respectat ca parte importantă a întregului și stimulat să își atingă propriul potențial.

     Dezvoltare continuă: Suntem conștienți de faptul că avem misiunea continuă de a ne dezvolta și de a crește de la zi la zi.

colorful-hands-kids-wallpapers.jpg